jyrkiola

Vastuunalaisemme ovat järjettömiä

  • punainen maailmanhallitus
    punainen maailmanhallitus
  • lentävä käärme
    lentävä käärme
  • ihmiskunnan viholliset
    ihmiskunnan viholliset

He eivät tiedä, että vauraus tulee tekemällä.

 

He eivät tiedä, että (pakko)työttömyys köyhdyttää.

 

He eivät tiedä, että suurtyöttömyys köyhdyttää suuresti.

 

Jos tietävät, heidän täytyy olla vihreitä lue punaisia lue kommunisteja lue globalisteja lue kylmiä lue sydämettömiä lue kansan vihollisia.

 

Jeesuksen omat ovat ihmiskunnan vihollisia. Väärämielisen ihmiskunnan.

"The minds of the wise turn to the right, but the mind of a fool to the left.  Even when he travels, the fool shows no sense and reveals to everyone how foolish he is." .... Ecclesiastes 10: 2-3  (The Bible)

http://csadispatch.blogspot.fi/2009/05/us-socialist-government-to-crush-...

 

http://commieblaster.com/nwo-cfr-bilderberg/index.html

 

http://commieblaster.com/news/communist-takeover-plan.html

 

Rukoilen kansaani kääntymään ja tunnustamaan syntinsä Herralle ja anomaan viisautta päättäjillensä.

 

Herra olkoon meitä kohtaan pitkämielinen.

 

---

Jesaja:
30:1 Voi uppiniskaisia lapsia, sanoo Herra, jotka pitävät neuvoa, mikä ei ole minusta, ja hierovat liittoa ilman minun henkeäni, kooten syntiä synnin päälle;
30:2 jotka menevät EU:hun, kysymättä minulta, turvautuakseen komission turviin ja etsiäkseen suojaa EU:n varjossa!
30:3 Komission turva koituu teille häpeäksi ja suojan etsiminen EU:n varjosta häväistykseksi.
30:4 Sillä vaikka hänen ruhtinaansa ovat Brysselissä ja hänen sanansaattajansa saapuneet Helsinkiin asti,
30:5 joutuvat kaikki häpeään kansan tähden, josta heillä ei ole hyötyä - ei apua, ei hyötyä, vaan häpeätä ja pilkkaa.
30:6 Ennustus Euroopan Behemotia vastaan. Halki ahdingon ja ahdistuksen maan, halki naarasleijonan ja jalopeuran maan, kyykäärmeen ja lentävän käärmeen maan he kuljettavat aasinvarsojen selässä rikkautensa ja kamelien kyttyrällä aarteensa kansan tykö, josta ei hyötyä ole.

 

30:7 EU:n apu on turha ja tyhjä; sentähden minä annan sille nimen: "Rahab, joka ei pääse paikaltansa."
30:8 Mene siis nyt ja kirjoita se tauluun heidän läsnäollessaan ja piirrä se kirjaan, että se säilyisi tuleviin aikoihin, ainiaan, iankaikkisesti.
30:9 Sillä he ovat niskoitteleva kansa, ovat vilpillisiä lapsia, lapsia, jotka eivät tahdo kuulla Herran lakia,
30:10 jotka sanovat näkijöille: "Älkää nähkö", ja ennustajille: "Älkää ennustako meille tosia, puhukaa meille mieluisia, ennustakaa silmänlumeita.
30:11 Poiketkaa tieltä, väistykää polulta; viekää pois silmistämme Israelin Pyhä."
30:12 Sentähden, näin sanoo Israelin Pyhä: Koska te halveksitte tätä sanaa ja luotatte väkivaltaan ja vääryyteen ja siihen turvaudutte,

 

30:13 niin tämä synti on oleva kuin repeämä korkeassa muurissa, joka uhkaa sortua ja pullistuu; se särkyy äkkiä, yhtäkkiä.
30:14 Se särkyy, niinkuin särkyy savenvalajan astia, joka lyödään rikki säälimättä, niin ettei sen sirpaleista löydy palasta, millä ottaa tulta liedestä tai ammentaa vettä altaasta.
30:15 Sillä näin sanoo Herra, Herra, Israelin Pyhä: Kääntymällä ja pysymällä hiljaa te pelastutte, rauhallisuus ja luottamus on teidän väkevyytenne; mutta te ette tahtoneet,
30:16 vaan sanoitte: "Ei! Hevosilla me tahdomme kiitää" - niinpä saatte kiitää pakoon. "Nopean selässä me tahdomme ratsastaa" - niinpä ovat vainoojanne nopeat.
30:17 Tuhat pakenee yhden uhkaa; viiden uhkaa te pakenette, kunnes se, mikä teistä jää, on kuin merkkipuu vuoren huipulla, kuin lipputanko kukkulalla.
30:18 Sentähden Herra odottaa, että voisi olla teille armollinen, sentähden hän nousee armahtaaksensa teitä; sillä Herra on oikeuden Jumala. Autuaita kaikki, jotka häntä odottavat!

 

30:19 Sinä kansa, joka asut Siionissa, Suomessa, älä itke! Hän on sinulle totisesti armollinen, kun apua huudat; sen kuullessaan hän vastaa sinulle kohta.
30:20 Vaikka Herra antaa teille hädän leipää ja ahdistuksen vettä, niin ei sinun opettajasi sitten enää kätkeydy, vaan sinun silmäsi saavat nähdä sinun opettajasi.
30:21 Ja sinun korvasi kuulevat takaasi tämän sanan, milloin poikkeatte oikealle tai vasemmalle: "Tässä on tie, sitä käykää."
30:22 Silloin sinä havaitset saastaiseksi veistettyjen jumalankuviesi hopeapäällystyksen ja valettujen jumalankuviesi kultakuoren; sinä viskaat ne pois kuin inhotuksen, sinä sanot niille: "Ulos!"
30:23 Niin hän antaa sateen sinun siemenellesi, jonka maahan kylvät, ja maan sadosta leivän, joka on oleva mehevä ja lihava, ja sinun karjasi on sinä päivänä käyvä laajalla laitumella.
30:24 Härät ja aasinvarsat, jotka peltotyötä tekevät, syövät suolaista rehuviljaa, joka on viskattu hangolla ja viskimellä.

 

30:25 Ja kaikilla korkeilla vuorilla ja kaikilla ylhäisillä kukkuloilla on oleva puroja, vesivirtoja, suuren surmaamisen päivänä, tornien sortuessa.
30:26 Ja kuun valo on oleva kuin auringon valo, ja auringon valo on oleva seitsenkertainen, oleva niinkuin seitsemän päivän valo, sinä päivänä, jona Herra sitoo kansansa vammat ja parantaa siihen isketyt haavat.
30:27 Katso, Herran nimi tulee kaukaa, hänen vihansa leimuaa, ja sankka savu tupruaa; hänen huulensa ovat täynnä hirmuisuutta, ja hänen kielensä on kuin kuluttava tuli.
30:28 Hänen hengityksensä on kuin virta, joka tulvii ja ulottuu kaulaan asti; se seuloo kansakuntia turmion seulassa ja panee eksyttäväiset suitset kansojen suupieliin.
30:29 Silloin te veisaatte niinkuin yöllä, kun pyhä juhla alkaa, ja sydämenne riemuitsee niinkuin sen, joka huilujen soidessa astuu vaeltaen Herran vuorelle, Israelin kallion tykö.
30:30 Herra antaa kuulla äänensä voiman ja nähdä käsivartensa laskeutuvan alas vihan tuimuudessa ja kuluttavan tulen liekissä, pilvenpurkuna, rankkasateena ja raekivinä.

 

30:31 Sillä Herran äänestä peljästyy Assur. Hän lyö vitsalla.
30:32 Ja jokaisella sallimuksen sauvan iskulla, jonka Herra häneen satuttaa, soivat vaskirummut ja kanteleet, ja hän sotii häntä vastaan, sotii kättä heiluttaen.
30:33 Sillä aikoja sitten on polttopaikka valmistettu; kuninkaallekin se on varattu. Syvä ja leveä on sen liesi, tulta ja polttopuita paljon. Herran henkäys kuin tulikivi-virta sytyttää sen.

 

http://www.kirjasilta.net/santala/jumalan/jumalan.html#vertaukset

 

http://israelkaipuu.blogspot.fi/2011/03/profetian-sana-suomelle.html

 

Profetian sana Suomelle
Fred Thonin profetia Suomelle.
Tämän sanoman tulee ymmärtää oikein, JHVH'n Sanan mukaisesti.

Profetiassa puhutaan Suomesta, että se on kuin kukkiva kasvi kallionkolossa. Profetiassa tuodaan esiin, että Suomen uskovien täytyy juurtaa syvälle Jeesukseen Kristukseen, kallioon. Ja että tulee suuri paha tuuli, mutta jos me olemme juurtuneet syvälle Häneen, niin Hän varjelee omansa ja Hän pitää meidät turvassa.

K.V. 2: 14
Kyyhkyseni, joka piilet kallionkoloissa, vuorenpengermillä anna Minun nähdä kasvosi, anna Minun kuulla äänesi, sillä suloinen on sinun äänesi ja ihanat ovat sinun kasvosi."

Jesaja 45:3
Minä annan sinulle aarteet pimeän peitosta, kalleudet kätköistänsä, tietääksesi, että Minä, JHVH, olen se, joka sinut nimeltä kutsuin, Minä, Israelin Elohim.

 

---

Lentävä käärme

http://www.wvwnews.net/story.php?id=9520

 

Waltari: Ihmiskunnan viholliset

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmiskunnan_viholliset

 

Ihmiskunnan viholliset

http://www.seurakuntalainen.fi/blogit/sonjan_blogi/564/ihmiskunnan_vihol...

 

Jumala sammuttaa. Jumala käynnistää.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Jorma Laine

Olihan tämä osio Vapaavuoro, Olihan?? Siis se Huumoriin ja elämän havaitoihin keskittyvä? Siis se kevyempi, joka on vähän kuin vastapainona tuolle Puheenvuorolle jossa käsitellään nämä ns. vakavammat aiheet?

Olihan Jyrki.. Olihan?

Jyrki Soini

Anteeksi Jorma.

Oletin tämän tulleen kulttuuri-osioon.

Eikö yleensä olekin hyvä, että valhe paljastuu?

Jyrki Soini

Jorma:
"Käyttäjän esittely
Sitoutumaton radikaali vapaa-ajattelija. Jos sinä kannatat Salaliittoja, epäoikeudenmukaisuutta tai olet muuten puupää.. minä olen sinua vastaan. Viewer Discretion is Advised"

Jyrki:
Ihmisillä on miljoonia mielipiteitä. Törmäyksiltä ei voi välttyä. Ethän kuitenkaan ole Luojaasi vastaan?

Jorma Laine

En ole. Ihmisen, Luojan nimissä, keksimiä uskontoja vastaan kyllä olen. Huomaathan eron Uskon ja uskonnon välillä?

Jyrki Soini

Hei Jorma.

Huomaan eron Uskon/Jeesuksen ja uskontojen välillä. Usko vapauttaa ja uskonnot sitovat. Paratiisin lankeemus teki ihmisestä uskonnollisen olennon.

Psalmit 96:5 Sillä kaikki kansojen jumalat ovat epäjumalia, mutta Herra on tehnyt taivaat.

http://www.koivuniemi.com/raamattuhaku?kirjat=kr&h...

Roomalaiskirje:
1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,

1:21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.

1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet

1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.

1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,

1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.

1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;

1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

1:28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.

1:29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;

1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,

1:31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;

1:32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.