jyrkiola

Herätys Jutta Urpilainen ja naiset ja miehet !

 • Kristuksen lahja: Risti ja itsenäisyys
  Kristuksen lahja: Risti ja itsenäisyys
 • Armo
  Armo
 • Vastustaja
  Vastustaja
 • RAUHAN nobelisti
  RAUHAN nobelisti

Viikon Sana: Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat. Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu." Hymy > Room. 10:12-13

Rukoillaan, että Jutta lakkaisi uskomasta Hussein Obamaan ja alkaisi uskoa elävään Jumalaan.

Jumala varoittaa meitä sanansa välityksellä, mutta ihminen ei tahdo oppia, ainakaan helpolla. Samat virheet tehdään aina uudestaan. Vedenpaisumus ja Baabel ovat varoitusmerkkejä.

TÄSSÄ HAJOAA GLOBALISMI: Nauru

1.Mooseksen kirja:

11:1 Ja kaikessa maassa oli yksi kieli ja yksi puheenparsi. 11:2 Kun he lähtivät liikkeelle itään päin, löysivät he lakeuden Sinearin maassa ja asettuivat sinne. 11:3 Ja he sanoivat toisillensa: "Tulkaa, tehkäämme tiiliä ja polttakaamme ne koviksi." Ja tiiltä he käyttivät kivenä, ja maapihkaa he käyttivät laastina. 11:4 Ja he sanoivat: "Tulkaa, rakentakaamme itsellemme kaupunki ja torni, jonka huippu ulottuu taivaaseen, ja tehkäämme itsellemme nimi, ettemme hajaantuisi yli kaiken maan." 11:5 Niin Herra astui alas katsomaan kaupunkia ja tornia, jonka ihmislapset olivat rakentaneet.

11:6 Ja Herra sanoi: "Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. 11:7 Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä." 11:8 Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta. 11:9 Siitä tuli sen nimeksi Baabel, koska Herra siellä sekoitti kaiken maan kielen; ja sieltä Herra hajotti heidät yli kaiken maan. (Kielievoluutiota ei ole todistettu.)

www.evoluutio.com

www.creation.com

http://www.luominen.fi/aivot-ovat-jumalan-luomat/

http://www.kp-art.fi/taustaa/ - klikkaa yläreunasta (Kortit)

http://s8int.com/

 

---

"OBAMA WAS A KGB operative and that his presidency had been planned since birth"

http://www.thecomingattack.com/russian-official-obama-is-a-communist-kgb...

http://www.henrymakow.com/is_obama_a_roosevelt.html

http://commieblaster.com/nwo-cfr-bilderberg/index.html

http://commieblaster.com/news/communist-takeover-plan.html

 

---

SDP:n ristiriitaiset periaatteet: Kristillisyys ja internationalismi/globalismi

http://www.sdp.fi/fi/component/content/article/62-sdp/tutustu/arvot/poli...

http://www.sdp.fi/fi/component/content/article/28-sdp/tutustu/arvot/4307...

---

Jutta


 

Obama Jugend

 

 

Murhaajan hymy

 

 

Obama nation: Aivojen poisto imurilla!

 

 

Jeesus ottaa hyljätyt kotiinsa

 

 

Sokea johtaja taluttaa sokeaa laumaa. Kumpikin putoaa kuoppaan.

 

 

........

Barack Obama with Powerful Satanic Spirits - Aguilera

http://www.youtube.com/watch?v=Ra-WqwGAY90&feature=relmfu

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/40.htm

Lyhyt ote: Maurice Sklar
Olin 3.4.2012 katsomassa tv-uutisia Barack Obaman ja Korkeimman oikeuden välisistä kiistoista, kun Herra puhui minulle sanoen: "Ylpeys käy lankeemuksen edellä. Presidentti Obama on ylittänyt valtuutensa. Minä tulen nöyryyttämään ja tuomitsemaan hänet koko kansakunnan edessä."
En ole aikaisemmin kuullut Herran puhuvan minulle Obaman tuomitsemisesta. Kuulin sen sijaan Obaman valitsemisen aikoihin Herran sanovan, että Obama oli tuomio Amerikalle. Mutta Jumalan kansa on totellut 2. Aikakirjan luvun 7 jakeen 14 ohjetta nöyryyttäen itsensä rukoukseen - ja Jumala on vastaamassa. Sanon Pyhän Hengen kautta, että Obaman päivät ovat luetut.

http://www.mauricesklar.com/Teachings/Prophecy/prophecy.html

"There is an even greater financial disaster that is falling upon Europe that will collapse the Euro, cause panic and chaos there. Germany will refuse to prop up the euro any more. Basic needs in the poorer European nations will be threatened. Many will lose their money overnight as the stage is set for the financial takeover of the Antichrist system."

http://kauppa.tv7.fi/Eurot-pois-siru-tulee

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän MattiUusimies kuva
Matti Uusimies

Pidän siitä, ettei Jutta Urpilainen ole nainen saati mies.

Jyrki Soini

Kuule Matti.

Me suomalaiset miehet olemme syvämietteisiä. Ehkä liiankin. Siksi otetaan ryyppy murheeseen. Tai ehkä syy ei olekaan liiassa mietiskelyssä, vaan tyhjyyden tunteessa.

Jumala tarjoaa ratkaisua, mutta Jumalasta puhuminen on vaikeaa. Pitäisikö siis lopettaa syvät mietteet, ettei tarvitsisi ryypätä? Vai pitäisikö vastoin yleistä mielipidettä etsiä ratkaisua Raamatusta?

Herraan luottavana pyrin heittämään pelastusrenkaita hukkuville tietäen, että vain Luoja itse voi pelastaa luotunsa. Me osaltamme saamme kääntyä kulkemaan Häntä kohti.

Jaak. 4:8 Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, te syntiset, ja tehkää sydämenne puhtaiksi, te kaksimieliset.

Mitä sinä haluat kertoa lukijoillesi?